Najděte nejlepšího dodavatele bezpečnostních systémů a služeb

Vybrat firmu

Yale na veletrhu IFA 2018 představí novinky pro zabezpečení domácností

 

Yale Zájem o inteligentní technologie pro domácnost v Evropě stále roste a Yale proto reaguje expozicí propojených bezpečnostních technologií z řady Smart Living. Představí je na konci srpna na veletrhu IFA 2018. Jde o významný evropský veletrh spotřební elektroniky a domácích spotřebičů a do Berlína přiláká 240 000 návštěvníků zajímajících se o inovace pro domácnost. 

Systém Yale pro kompletní zabezpečení domácnosti

Řada Yale Smart Living obsahuje inteligentní dveřní zámky, alarmy, kamerové systémy CCTV a IP kamery, které lze chytře propojit a ovládatpomocí mobilní aplikací Yale Home, čímž vznikne celistvý inteligentní bezpečnostní systém.

Alarmy Yale vám umožní mít vše pod kontrolou, jak na dovolené, tak přes den, když jste v práci. Alarm můžete ovládat – aktivovat, deaktivovat nebo konfigurovat – prostřednictvím svého smartphonu. Stejně tak můžete ovládat i celý systém. Instalace alarmů je snadná a zvládnete ji sami, a navíc nepotřebujete složitou kabeláž. Systém umožňuje také rozšíření až o dalších 40 doplňků, takže si vytvoříte kompletní systém na míru vyhovující vaší nemovitosti. 

Vše pod kontrolou pomocí živého streamingu

Zkontrolujte si, jak se mají doma vaši domácí mazlíčci nebo kdo právě dorazil z práce či ze školy. WiFi kamery Yale Home View nabízejí fotografie s vysokým rozlišením a na váš mobilní telefon nebo tablet rovněž zašlou živý video signál, takže budete mít vše plně pod kontrolou v reálném čase. S obousměrným přenosem zvuku můžete dokonce pozdravit ty, kdo jsou právě doma. Zajímavou možností je i technologie pro detekci pohybu, která upozorňuje na podezřelé dění.

Systém s živým streamingem vám umožní kontrolovat domácnost třeba z pláže. Díky vylepšenému nočnímu vidění a odolnosti proti vodě dostanete přehledný a jasný obraz i ve chvíli, kdy jsou zhoršené klimatické podmínky nebo je málo světla. Propojením více kamer v systému si vše nastavíte přesně podle vlastních potřeb. 

Inteligentní zámky ušetří vaše nervy

Pokud stále hledáte klíče od dveří, určitě vám ulehčí život otevírání pomocí PIN kódu, klíčové karty, přívěskem na klíče, dálkovým ovladačem, případně smartphonem a to z jakéhokoli místa na světe díky připojení přes smart systém. Na dálku můžete vpustit uklízečku, návštěvu nebo otevřít tomu, kdo si zapomněl doma klíč nebo zapomněl PIN kód. Zároveň budete mít přehled o pohybu osob. Inteligentní zámky Yale mohou být instalovány samostatně nebo mohou být součástí inteligentního systému pro domácnost.

Počet firem pro odeslání poptávky: 0Vyplnit poptávkuZavřít ×