Najděte nejlepšího dodavatele bezpečnostních systémů a služeb

Vybrat firmu

Společnost Western Digital uvádí do distribuce ultra odolné paměťové karty speciálně navržené pro bezpečnostní systémy

Kamery podporující 4K rozlišení budou do roku 2023 tvořit 24 % všech síťových bezpečnostních kamer dodaných na trh. To znamená více vygenerovaných dat (až 5,7krát při rozlišení 4K ve srovnání s videem 1080p) a také rychle rostoucí potřebu spolehlivého úložiště přímo na bezpečnostní kameře.

Western digital Jako odpověď na tyto výzvy společnost Western Digital nyní uvádí do distribuce paměťové karty WD Purple SC QD101 microSD™, které jsou navrženy speciálně pro bezpečnostní systémy OEM partnerů, integrátorů a pro další firmy vyrábějící zabezpečovací a dohledové systémy. Paměťové karty jsou ideální pro nepřetržitý provoz 24/7 v jakýchkoli klimatických podmínkách, pro nahrávání v low bit rate nebo pro zálohování v případě, že kamera zapojená do sítě NVR ztratí spojení.

„Zákazníci hledají vysoce odolná paměťová media s vysokou kapacitou pro bezpočet aplikací při ochraně a zabezpečení veřejného prostranství i soukromého majetku a také pro využití při zpracování dat pomocí umělé inteligence. Tyto nové produkty přinášejí technologii optimalizovaných úložišť a mohou si poradit s rostoucím pracovním zatížením u periferních kamer,” komentuje Stefaan Vervaet, ředitel divize zařízení pro chytrá videa společnosti Western Digital.

Nové paměťové karty jsou součástí produktové řady WD Purple a ideálně doplňují produkty z řady pevných disků WD Purple HDD. Nové paměťové karty jsou optimalizované pro bezpečnostní video NVR a související aplikace.

Mezi jejich přednosti patří:

  • Vysoká odolnost pro nepřetržité operace
  • Optimalizace pro bezpečnostní kamerové systémy v nepřetržitém provozu 24/7
  • Kapacity od 32 GB do 512 GB pro širokou řadu využití
  • Odolnost proti nepřízni počasí a vlhkosti
  • Pracovní prostředí ve vnějších teplotách od -25 °C do 85 °C
  • Ideální jako místní úložiště pro případ přerušení spojení, kontinuální nahrávání i v případě odpojení kamery ze sítě
  • Podpora aplikace monitorování stavu karty pro preventivní zásahy u kompatibilních kamer
  • Pokročilá technologie 3D NAND s 96 vrstvami

O společnosti Western Digital

Western Digital vytváří ideální prostředí pro data. Jako lídr v oblasti datové infrastruktury společnost podporuje potřebné inovace, které pomáhají zákazníkům zaznamenávat a uchovávat stále rostoucí objem dat v jejich diversitě, a také nabízí možnost k uloženým datům snadno přistupovat a transformovat je. Kdekoli se data nacházejí, od pokročilých datových center přes mobilní senzory až po osobní zařízení, špičková řešení Western Digital poskytují nástroje, jak využít všech možností dat. Datacentrická řešení společnosti Western Digital jsou na trhu dostupná pod značkami Western Digital®, G-Technology™, SanDisk® a WD®.

Počet firem pro odeslání poptávky: 0Vyplnit poptávkuZavřít ×