Najděte nejlepšího dodavatele bezpečnostních systémů a služeb

Vybrat firmu

Společnost Dahua představuje nové termální kamery, které reagují na teplotu předmětů Securityagencies

 

 

Konvenční kamery jsou již schopny zachytit video během dne a na místech s dobrým osvětlením. Když je však nedostatek světla nebo nastane noc, schopnost snímání videokamer se začne snižovat, protože snímače musí kompenzovat nedostatek světla zvýšením citlivosti, čímž vzniká nekvalitní obraz. Kvalitní monitoring během dne i v noci je zásadní vlastností kamerových systémů, proto představují tepelná zobrazovací zařízení jasnou výhodu v jejich schopnosti přeměnit tepelnou energii na obraz viditelný lidským okem.

Sledování teploty  - způsob monitoringu i za zhoršených podmínek

SecurityagenciesVyužitím svých zkušeností s analýzou obrazu z kamery a inteligentními algoritmy vyvinula společnost Dahua Technology novou generaci zařízení s inovačními funkcemi, které umožňují uživatelům efektivně monitorovat oblast za všech světelných podmínek. Kromě toho systémy zvládají pokročilé funkce, jako je inteligentní měření teploty a analýza chování, dále disponují rozšířeným rozsahem aplikací pro sledování, jako je obvodová ochrana nebo údržba zařízení v rozvodnách.

Nová generace termovizních kamer Dahua

Nové produkty využívají pokročilé bezdotykové infračervené detektory s rozlišením 400x300 pixelů, což představuje 40% nárůst oproti předchozímu infračervenému detektoru. Výhodou je také zvětšení zorného pole.

TPC-BF5300 Vs TPC-BF5400

SecurityagenciesTepelné zobrazování je pravděpodobně nejspolehlivější bezpečnostní řešení pro obvodovou ochranu. Tepelná kamera je méně citlivá na změny prostředí. Detekuje pohybující se lidi nebo objekty i v naprosté tmě, 24 hodin denně a 7 dní v týdnu.

Dahua IVS (Intelligent Video System) je vestavěný algoritmus pro analýzu videa, který poskytuje inteligentní funkce pro sledování scény, detekci narušení a sledování opuštěných nebo chybějících objektů. Model DH-TPC-BF5400-B13 lze použít k vytvoření obvodového detekčního systému, který funguje jako neviditelná stěna. Při instalaci v doporučené výšce 5 metrů může jedna kamera pokrýt 100 metrů dlouhý plot. Ať už je den nebo noc, pokud někdo vstoupí do cílové oblasti, bude oznámení odesláno do řídícího centra.

Tepelné kamery Dahua pro ochranu obvodu

SecurityagenciesTepelná kamera není určena pouze pro video sledování, ale je také vhodná pro dálkové sledování teploty, aby se předešlo nehodám. Zařízení zobrazuje povrchovou teplotu cíle různými šedými hodnotami. V současné době je tolerance měření teploty v rozmezí ± 2 ° C, ± 2 %. Pokud teplota zařízení nebo části stanice překročí přednastavenou hranici, systém automaticky spustí alarm a správu výstrah.

Počet firem pro odeslání poptávky: 0Vyplnit poptávkuZavřít ×