Najděte nejlepšího dodavatele bezpečnostních systémů a služeb

Vybrat firmu

Společnost Axis Communications uvádí nový systém pro poskytovatele bezpečnostních služeb

 

Společnost Axis Communications uvádí nový systém pro poskytovatele bezpečnostních služeb - 01 - uvod Novinkou na poli služeb založených na cloudových aplikacích je systém AXIS Guardian, který byl navržen tak, aby umožňoval poskytovatelům bezpečnostních služeb nabízet službu řízenou koncovým serverem s dálkovým sledováním. Systém je schopen fungovat se stávajícím systémem pro monitoring alarmů a video i data jsou ukládána na cloud nebo místně. Díky využití centrálního řízení mohou díky systému Guardian bezpečnostní agentury řídit systémy svých klientů dálkově a zároveň přitom poskytovat stabilní a účinné sledování svým koncovým zákazníkům bez zbytečných nákladů na údržbu nebo instalaci.

Snížení nákladů díky integraci systému do stávajícího softwaru nabízí i rychlost a efektivitu při správě alarmů. Tím, že se přidá ověření videa do poplachových řešení usnadní se a urychlí identifikace a ověření potenciální hrozby bez toho, aby bylo nutné vyslat na místo hlídku. Ověření lze provést i mimo centrální stanici poskytovatele služby, a ještě více zrychlit reakci na poplach. Snižuje se tím i počet výjezdů k planým poplachům.

Rovněž koncoví zákazníci si mohou prostřednictvím aplikace kontrolovat svůj systém nezávisle na poskytovateli zabezpečovacích a poplachových služeb a mohou tak sami reagovat na podezřelé jednání a události.

Samotná instalace systému je velmi snadná. Postačí napojit ho na již existující poplašný systém a pomocí jediného kliknutí se dají připojovat nová zařízení. Díky možnosti dálkové kontroly také není nutné najímat pro monitoring strážné, čímž se snižují náklady uživatele.

 

Počet firem pro odeslání poptávky: 0Vyplnit poptávkuZavřít ×