Najděte nejlepšího dodavatele bezpečnostních systémů a služeb

Vybrat firmu

SECURITAS se stává strategickým partnerem Screening Solutions

 

Business - 3167295 - 1920 Obě společnosti  reagují na měnící se podmínky na trhu bezpečnostních a poradenských služeb, kde dramaticky roste poptávka po komplexních řešeních. Zákazníci dnes vyžadují nejen zajištění fyzické bezpečnosti, ale také minimalizaci rizik souvisejících s nástupem nových technologií, protiprávním a neetickým jednáním zaměstnanců či s neustále rostoucí mírou regulací.

„Screening Solutions do vztahu přináší dlouholeté know-how a tým profesionálních odborníků, díky nimž SECURITAS rozšíří své kompetence, což nám umožní posílit tržní postavení a pozici lídra v oblasti bezpečnostních služeb.“, uvedl ke spolupráci generální ředitel a jednatel společnosti SECURITAS ČR Michal Kuník. „Pro naše klienty se otvírají zcela nové možnosti. Díky této spolupráci dokážeme eliminovat širší škálu hrozeb.“

„Bezpečnostní profesionálové a compliance manažeři jsou si nových hrozeb zpravidla dobře vědomi“, říká řídící manažer společnosti Screening Solutions Petr Moroz a dodává: „Věříme však, že díky síle značky Securitas posílíme povědomí o těchto rizicích také mezi top manažery tuzemských firem a společně s naším novým partnerem jim dokážeme nabídnout jejich účinné řešení.“

Securitas je globálním lídrem v oblasti bezpečnostních služeb, působí v 55 zemích světa, v nichž zaměstnává 345 000 zaměstnanců, současně je i jedničkou na českém trhu. Zákazníkům poskytuje komplexní bezpečnostní řešení, zejména služby ostrahy a recepce, mobilní patroly, instalace zabezpečovacích i kamerových systémů a vzdálený monitoring z nejmodernějšího operačního střediska v České republice.

Screening Solutions je dynamicky rostoucí poradenská společnost poskytující své služby řízení rizik v regionu střední a východní Evropy. Je tradičním poskytovatelem a lídrem služeb v oblasti bezpečnostního poradenství, personální bezpečnosti, obchodního zpravodajství, forenzních a investigativních služeb, ochrany dat a informací či služeb compliance.

Počet firem pro odeslání poptávky: 0Vyplnit poptávkuZavřít ×