Najděte nejlepšího dodavatele bezpečnostních systémů a služeb

Vybrat firmu

Pandora přichází s dalšími inovacemi v oblasti ovládání a ochrany automobilů

Společnost Pandora zabývající se vývojem zabezpečení pro automobily představila další ze svých pokrokových způsobů ochrany vozidel. Jako novinku uvádí nový systém Smart Pro, který navazuje na svého předchůdce, ale je obohacen o duální akcelerometr schopný zachytit sebemenší pohyb. Vaše vozidlo je tak chráněno nejen před krádeží, ale také před snahou o jeho odtažení. 

Systém Smart Pro podporuje dálkový start nevyžadující zanechání klíčků ve vozidle u prémiových značek automobilů (Mercedes, BMW). Pro ještě lepší komfort je systém plně kompatibilní s převodovkami automatickými i manuálními.


Novinkou je i dálkové ovládání D-030 minimalisického vzhledu. Svůj automobil máte pod kontrolou díky dvěma tlačítkům a velkému OLED displeji. Od svého vozu se můžete vzdálit až na 15 metrů a ovládání se vám pohodlně vejde do kapsy nebo do příručního zavazadla díky délce pouhých 75 mm. Ovladač je se systémem spojen přes Bluetooth rozhraní 4,2 a je vybaveno vestavěnou Li-Po baterií schopnou 3měsíčního provozu. Poté ji dobijete jednoduše přes micro USB konektor. Ovládání může sloužit také jako autorizační přívěsek.

Iphone - Maserati Ovladac

Počet firem pro odeslání poptávky: 0Vyplnit poptávkuZavřít ×