Najděte nejlepšího dodavatele bezpečnostních systémů a služeb

Vybrat firmu

Osobní bezpečnost na každém kroku

Iphone - 410324 - 1920

Společnost DEFENDER TECHNOLOGIES CZ podnikající v odvětví výroby, prodeje a instalace alarmových sestav, systémově integrovaných celků pro chytré domácnosti kamerových systémů a dalších technických řešení pro ochranu a zabezpečení objektů poskytuje zajímavou službu z rodiny IQ Alarmů. Jmenuje se IQ Alarm P (Personal - osobní) a kdekoli, když máte u sebe svůj chytrý telefon, se umí nonstop postarat o Vaší osobní bezpečnost.

SOS hlášení na správná místa

IQ alarm P je služba, která Vás pomocí Vašeho chytrého mobilu a PCO (Pultu centrální ochrany) hlídá na každém kroku a umožňuje Vám v případě potřeby odeslání SOS zprávy na PCO, z kterého jsou následně zajištěny další kroky.

Většina výrobců dnes běžně nabízí v rámci funkcí chytrého telefonu, tzv. SOS hlášení. Jde o tísňové hlášení formou SMS zprávy, která obsahuje informace o poloze osoby, která zaslání tísňové zprávy příslušnou manipulací s mobilním telefonem vyvolala. 

Služba IQ Alarm P zajišťuje profesionální zpracování této zprávy v rámci dohledového pracoviště (PCO) s nepřetržitou profesionální obsluhou. Informace o majiteli příslušného mobilu jsou uloženy v databázi PCO a v příslušném okamžiku jsou využity tak, aby maximálně přispěly k pomoci ohrožené osobě.

SOS tlačítka a náramky

Podobně fungují například i SOS tlačítka a náramky, které v případě ohrožení vyšlou tísňový signál do operačního střediska, kde vás pomocí GPS signálu operátor vysleduje a může k vám vyslat okamžitou pomoc. Náramky a tlačítka rovněž mohou zaslat zprávu na přednastavená mobilní čísla vašich příbuzných nebo přátel. Pokud se tedy ocitnete v situaci, kdy jste ohroženi na zdraví, přepadeni, okradeni nebo máte třeba autonehodu v odlehlé oblasti, snadno si přivoláte pomoc i bez nutnosti použití mobilního telefonu.

Počet firem pro odeslání poptávky: 0Vyplnit poptávkuZavřít ×