Najděte nejlepšího dodavatele bezpečnostních systémů a služeb

Vybrat firmu

Ochraňte efektivně svůj domov před vloupáním. Mějte ho pod kontrolou.

 

45750074361 - 19590f972c - b I přesto, že majetková kriminalita v naší zemi klesá, svátky a zimní dovolené jsou pro zloděje dobrou příležitostí, jak se vloupat do řady domácností.

O to překvapivější jsou výsledky výzkumu společnosti YouGov a Netatmo, francouzského lídra na trhu zařízení pro chytrou domácnost, která vytváří jednoduchá, designová a chytrá řešení pro bezpečnější a pohodlnější domov, podle kterého 1 ze 3 dotazovaných Francouzů nepodniká žádná zvláštní opatření, aby ochránil svůj domov po dobu své nepřítomnosti. V České republice, kde průměrné škody na jedno vloupání dosahují zhruba 40 tisíc korun, je situace obdobná.

Ačkoli se mnoho lidí chystá odjet na svátky nebo dovolené, ne všichni pamatují na dostatečné zabezpečení svých domovů. Většina pachatelů přitom uvádí, že právě bezpečnostní opatření typu kamery, centrální zabezpečení, alarmy a bezpečností dveře je od zločinu nejčastěji odradí. Prázdný byt či dům bez zabezpečení je naopak vystaven zlodějům, kteří využívají brzkého stmívání a dlouhých zimních nocí. Naštěstí existují chytrá a ekonomická řešení, která váš domov během svátků spolehlivě ochrání.

Inteligentní bezpečnostní kamery Netatmo

Inteligentní kamery Netatmo, které se vyznačují snadnou instalací a nižšími náklady oproti kompletnímu bezpečnostnímu systému s videozáznamem, dokáží zaznamenat podezřelé situace a upozornit uživatele v rámci vylepšené úrovně zabezpečení. Uživatel pak může rychle jednat a podniknout příslušné kroky: zavolat policii, spustit alarm a podobně.

Toto je případ Yannicka, který vlastní Inteligentní venkovní kameru:

“Okolo třetí hodiny ráno někdo přelezl bránu a snažil se dostat do domu. Svítidlo mé Inteligentní venkovní kamery se okamžitě rozsvítilo a neznámý utekl. Na základě oznámení zaslaného na můj smartphone jsem zavolal policii, která ho o 20 minut později zadržela. Díky videozáznamu z mé kamery Netatmo byla policie schopna potvrdit identitu lupiče a zabránit další trestné činnosti.”

Inteligentní venkovní kamera v reálném čase zaznamená a upozorní uživatele na pohyb cizích osob, přítomnost zvířat na pozemku či vůz na příjezdové cestě.

Kamera je vybavena inteligentním světlem, které je ideální pro zimní dny, kdy se dříve stmívá. Inteligentní osvětlení lze zapnout manuálně v aplikaci nebo nastavit tak, aby se rozsvítilo vždy, když zaznamená pohyb osoby, zvířete či vozu.

Inteligentní interiérová kamera s funkcí rozpoznávání obličeje zašle upozornění na smartphone uživatele, pokud do domu vnikne neznámá osoba.

CENA A DOSTUPNOST

Inteligentní interiérová kamera Netatmo se prodává za 5999,99 korun. Inteligentní venkovní kamera Netatmo je k dostání za 8999,99 korun.

Bezpečnostní aplikace Netatmo je zcela zdarma. Je kompatibilní s iPhone a jeho operačním systémem iOS 9 a telefony s operačním systémem Android s verzí 4.3 a vyšší. Bezpečnostní aplikace Netatmo ovládá Inteligentní venkovní kameru a Inteligentní interiérovou kameru Netatmo. Pro PC a Mac je také dostupná webová bezpečnostní aplikace.

O společnosti Netatmo

Společnost Netatmo se specializuje na chytrou elektroniku. Vyvíjí intuitivní a designovou spotřební elektroniku, která uživatelům nabízí bezpečnější, zdravější a pohodlnější domov. Chytrá řešení přináší i do privátní sféry. Svého cíle dosahuje Netatmo dodržováním čtyř závazků, které tvoří DNA společnosti.

Současný design: žádná zastarávání

Soukromí: garantujeme ochranu dat

Užitečnost a spolehlivost: naše produkty usnadňují život

Ohleduplná upozornění: oznámení posíláme jen když je to opravdu důležité

Od roku 2012 uvedla společnost Netatmo na trh třináct zařízení a příslušenství, které splňují hlavní požadavky chytré domácnosti. Nabízí různá řešení pro automatizaci domova a usnadňuje život od svého prvního produktu v roce 2012 po současnost.

Ve spolupráci s předními značkami ve stavebnictví rozvíjí Netatmo možnosti integrace inovativního řízení chytré domácnosti do infrastruktury obytných domů. Díky této strategii Netatmo přináší do bydlení nové zážitky a jednoduchost.

Netatmo, stejný domov, jen chytřejší.

Počet firem pro odeslání poptávky: 0Vyplnit poptávkuZavřít ×