Najděte nejlepšího dodavatele bezpečnostních systémů a služeb

Vybrat firmu

Novinky v terminálech iTouch přináší zvýšený uživatelský komfort a nové funkce

 

Securityagencies Pro rok 2018 si společnost Z-WARE připravila řadu novinek v docházkových terminálech iTouch. Kromě nového vzhledu tlačítek terminálu iTouch se nově rozšířila možnost zobrazování zaměstnaneckého výkazu na terminálu, rozšířená je i možnost zobrazovaných zpráv na terminálu pro konkrétní osoby. Dále je možné terminál propojit s elektronickým zabezpečovacím systémem a zobrazovat kontrolní výpis posledních průchodů dané osoby.  

Výkaz

Nově se rozšiřuje zobrazení údajů ve výkazu na dotykovém terminálu iTouch. Ve výkazu uvidí nyní čipující osoba podrobnější informace o výsledcích své docházky. Zobrazovat je možné například zbývající dovolenou, v daný měsíc proběhlé nemoci, OČR, dovolenou, lékaře, náhradní volna, případně odměny za pracovní pohotovosti apod. Ve výkazu lze zobrazit až 8 řádků. Ve sloupcích pak můžete vidět u jednotlivých výsledků hodiny, dny, období od-do nebo částku. Nastavení zobrazovaných hodnot je součástí softwaru Docházka. Pomocí tohoto výkazu umístěnho přímo v terminálu budou mít Vaši zaměstnanci pravidelný přehled o stavu své docházky a mohou si kdykoliv potřebné informace velmi jednoduše prohlédnout.

Securityagencies

Rozšíření znaků informační zprávy pro uživatele

Další novinkou je velká informační zpráva pro daného uživatele. Tato zpráva se zobrazí zaměstnanci v okamžiku, kdy si na terminálu označí průchod. V docházkovém SW lze nastavit jak datumovou, tak časovou platnost každé jednotlivé zprávy.

Securityagencies

Komunikace s elektronickým zabezpečovacím systémem (EZS)

Nová verze terminálu iTouch také dovede komunikovat s elektronickým zabezpečovacím systémem. Komunikace může být buď jednosměrná (na displeji terminálu se zobrazuje aktuální stav jednotlivých zón, jestli jsou zakódované nebo ne) nebo obousměrná. V druhém případě může docházkový terminál přímo ovládat zakódování místností podle aktuální přítomnosti osob na pracovišti.

Securityagencies Securityagencies

Na obrázcích výše je vidět obě varianty propojení s alarmem. První je výřez z hlavní obrazovky docházkového terminálu, kde je informativně textem a ikonkou zobrazen aktuální stav zón, druhý ukazuje přímé ovládání EZS systému z docházkového terminálu. Je zde vidět k jakým změnám při čipnutí dané osoby vlastně došlo.

Zobrazení posledních průchodů osoby

Poslední novinkou je možnost kontrolního výpisu posledních průchodů dané osoby. Tato funkce slouží zaměstnancům ke kontrole, jestli si správně čipují a nadřízeným pracovníkům pro ověření vlastníka čipu a správnosti označování průchodů a jejich komentářů. Pro lepší orientaci jsou příchodové záznamy označené zelenou barvou a odchodové červenou.

Securityagencies

Počet firem pro odeslání poptávky: 0Vyplnit poptávkuZavřít ×