Najděte nejlepšího dodavatele bezpečnostních systémů a služeb

Vybrat firmu

Nové termální kamery za rozumnou cenu od výrobce AXIS

 

Švédská společnost Axis Communications, která patří mezi přední světové výrobce bezpečnostních kamer, přišla na trh s dalšími novými produkty. Tentokrát rozšířila své portfolio produktů o nové termální kamery, které jsou součástí základní produktové řady P. Díky tomu se tak termální kamery Axis staly dostupné pro širší okruh potenciálních zákazníků – jejich ceny nejsou tak vysoké a dovolit si je mohou i ti, kteří nemají možnost za bezpečnostní techniku moc utrácet.

Securityagencies

Výhody termální technologie

V oblasti zabezpečení přináší termální technologie spoustu předností – patří mezi ně např. velmi spolehlivá detekce vniknutí s minimálním podílem planých poplachů. Velkou výhodou je i to, že termální kamery dokáží jednotlivé incidenty a vniknutí detekovat a identifikovat, aniž by došlo k eventuálnímu porušení práva na zachování nedotknutelnosti identity.

 

Možnosti využití nových termálních kamer

Nové termální kamery značky Axis naleznou své využití v celé řadě objektů – vzhledem k jejich nízké ceně a užitečným funkcím se hodí např. do různých menších obchodů, školských objektů, pečovatelských zařízení a jiných veřejných prostorů, kde je nutnost bezpečnostního kamerového dohledu. Ve školách mohou kamery okamžitě poslat varování nebo spustit alarm např. v situaci, kdy někdo cizí vstoupí do objektu, v pečovatelských domech pak taková kamera může např. upozornit na to, že došlo k pádu osoby nebo jiné nehodě. 

Securityagencies

Stručné představení nových produktů:

AXIS P1280-E

Termální síťová kamera, která je určená jak pro vnitřní, tak i pro venkovní použití. Její velkou výhodou je flexibilita – kamera se totiž dá i s termálním čidlem umístit do stísněných prostorů. Předností tohoto produktu je také možnost dokoupit si k němu různé montážní příslušenství, s jehož pomocí lze kameru umístit třeba na strop, na stěnu nebo ji zapustit do povrchu. Doporučená maloobchodní cena kamery není vysoká a pohybuje se okolo 17 500 Kč.

Securityagencies

AXIS P1290

Termální síťová kamera, jež je oproti předchozímu modelu určená výhradně pro použití uvnitř. Součástí tohoto produktu je i ochranná kopule pro zachování maximální nenápadnosti. I zde potěší příjemně nízká cena, která je okolo 18 500 Kč.

Securityagencies

Obě nové kamery mají vestavěné špičkové analytické nástroje, mezi něž patří i AXIS Video Motion Detection – software, jenž v případě detekce pohybu v předem definované oblasti ihned pošle upozornění. Za zmínku stojí i podpora platformy AXIS Camera Application Platform, jejíž předností je vysoká kompatibilita s aplikacemi jiných značek.

Počet firem pro odeslání poptávky: 0Vyplnit poptávkuZavřít ×