Najděte nejlepšího dodavatele bezpečnostních systémů a služeb

Vybrat firmu

Nová kamera od Axis určená pro rizikové oblasti má ochranu proti explozi a červenou barvu

 

Axis - cervena - kamera Axis Communications představuje novou fixní IP kameru AXIS F101-A XF P1367, která je certifikována pro ochranu před explozí v prostředích označených jako Třída I, I/II/III, Divize 1 a Zóna 1 a rovněž vyhovuje směrnicím ATEX a IECEx. Kamera je umístěná v červeném hliníkovém pouzdře a snadno se instaluje a integruje v rizikových oblastech, jako jsou třeba prostory průmyslových podniků.

AXIS F101-A XF P1367 má červenou barvu, kterou si lidé spojují s bezpečnostními a ochrannými prvky, a tak je lépe vidět a efektivněji plní svou výstražnou roli. Kamera byla navržená tak, aby pomohla detekovat neautorizované osoby a monitorovat bezpečnost zaměstnanců v prostředí, kde může dojít ke vznícení plynů. Speciální i-CS objektiv umožňuje nastavit pole záběru vzdáleně a kamera se poté automaticky zaostří.

Obraz kamery je optimalizovaný pro forenzní účely i ve velmi nepříznivých světelných podmínkách. Technologie Lightfinder umožňuje získat kvalitní barevné záběry i v téměř naprosté tmě a funkce WDR – Forensic Capture snižuje šum a zesiluje obrazovou informaci do největších detailů i tam, kde jsou ve scéně výrazné kontrasty mezi světlými a tmavými oblastmi.  

Mezi hlavní přednosti kamery F101-A XF P1367 patří:

  • certifikace pro oblasti typu Třída I/II/III, Divize 1 a Zóna 1,
  • certifikace ATEX a IECEx,
  • cenově výhodná instalace s pomocí napájení přes ethernet (PoE),
  • vzdálený zoom a zaostření s pomocí i-CS objektivu,
  • rozlišení 5 MP při snímkové frekvenci 25/30 fps.

Kamera AXIS F101-A XF P1367 bude v České republice dostupná v 1. čtvrtletí 2019 za doporučenou koncovou cenu 179.900 Kč.

Počet firem pro odeslání poptávky: 0Vyplnit poptávkuZavřít ×