Najděte nejlepšího dodavatele bezpečnostních systémů a služeb

Vybrat firmu

Nalaďte si kontrolu vstupu přesně podle sebe s novým síťovým ovladačem dveří od Axis

Síťový - ovladač - dveří

Síťový ovladač dveří AXIS A1601 dokáže řídit velký počet dveří a rychle zpracovat až 70 000 osobních profilů opravňujících ke vstupu. Je tak ideální pro rozsáhlé, rozvětvené instalace a aplikace vyžadující vyspělé funkce. Ovladač je založen na otevřených standardech, což umožňuje snadnou integraci hardwaru a softwaru.

Každá organizace má své vlastní požadavky na kontrolu přístupu a souběžně s tím, jak firmy rostou, zvyšují se i nároky na řízení přístupu. Různé úrovně zabezpečení v rámci budovy nebo pracoviště, stovky, ne-li tisíce osobních profilů, které je nutné spravovat a zpracovávat, a integrace různého hardwaru a softwarových aplikací od různých dodavatelů, k této složitosti jen přispívají.

Součinnost s dalšími systémy je velkým plusem

Síťový ovladač dveří AXIS A1601 Network Door Controller je inteligentní, nezávislé zařízení, které se instaluje u všech dveří a nabízí téměř nekonečné možnosti rozšiřování řešení kontroly přístupu. Jelikož je ovladač AXIS A1601 založen na otevřených standardech a je kompatibilní s ONVIF profily A a C, umožňuje uživatelům „namíchat si“ a sladit nejlepší dostupný hardware a software a začlenit kontrolu přístupu do dalších systémů, jako například video dohled, detekce neoprávněného vstupu, audio přenášené po datové síti a systémy pro sledování času a docházky.

Výkonný i v offline režimu

Dveřní ovladač AXIS A1601 stojí na výkonném procesoru, který je optimalizován pro zpracování velkých databází s přístupovými profily uživatelů. Má výstup s vysokým výkonem, větší úložnou kapacitu a paměť než jeho „bratříček“ AXIS A1001, dvě relé a čtyři I/O porty s možností řízení pomocí nadřazených systémů. Model AXIS A1601 je založen na stejné platformě jako síťové kamery Axis – je tedy navržen tak, aby byl součástí zabezpečovacího síťového systému – má rovněž napájení přes datové síťové rozvody PoE+, což usnadňuje instalaci a pro napájení zámků, čteček karet a dalších přídavných zařízení je tak potřeba méně kabelů. A v případě, že dojde k výpadku spojení se serverem, ovladač AXIS A1601 i tak dokáže zvládnout databázi s uživatelskými profily v offline režimu.

Síťový ovladač dveří AXIS A1601 bude k dostání v červnu 2018 prostřednictvím distribučních kanálů společnosti Axis za doporučenou maloobchodní cenu 14 900 Kč.

Počet firem pro odeslání poptávky: 0Vyplnit poptávkuZavřít ×