Najděte nejlepšího dodavatele bezpečnostních systémů a služeb

Vybrat firmu

Na AMPERU 2018 byly představeny novinky pro chytrou logistiku a umělou inteligenci

 

Foxconn 4Tech letošní AMPER 2018 zaplavil novinkami ze svých vývojových dílen. Jako přední technologický lídr v oblasti pokročilého řešení pro průmyslovou automatizaci, datovou analytiku, chytrou logistiku, výrobu a průmyslový internet věcí se jeho stánek těšil velkému zájmu.

  Securityagencies

Na veletrhu AMPER 2018 byla oficiálně uvedena na trh novinka společnosti Foxconn 4Tech v podobě strojového vidění s využitím umělé inteligence na bázi hlubokého učení. Konkrétně jde o systém a aplikaci pro optickou kontrolu kvality výroby (AI Machine Vision), který byl k vidění naživo pro zájemce a návštěvníky akce. Novinka umožňuje výrazně zvýšit kvalitu výroby při současné úspoře nákladů a eliminaci chyb způsobených manuální obsluhou. 

Návštěvníci stánku Foxconn 4Tech také měli možnost prakticky vyzkoušet systém pro chytrou logistiku na bázi technologií RTLS (Real Time Location System). Celý digitalizovaný ekosystém pro chytré továrny byl předveden v robotické cele včetně pokročilé automatizace, softwaru pro řízení výroby a pokročilých prediktivních analýz a zaznamenal řadu pozitivních reakcí návštěvníků stánku Foxconn 4Tech.

Securityagencies  

Veletrh AMPER 2018 pro nás znamená důležitý prostor pro setkání s našimi zákazníky a zájemci o téma digitální transformace průmyslu. V letošním roce jsme využili tuto příležitost k uvedení nových řešení pro Průmysl 4.0 na český trh a z prvních reakcí usuzujeme, že náš směr ve vývoji a nabídce řešení, služeb a produktů pro průmyslová odvětví je správný,“ uvedl Jan Rezek, manažer marketingu ve společnosti Foxconn 4Tech.

Počet firem pro odeslání poptávky: 0Vyplnit poptávkuZavřít ×