Najděte nejlepšího dodavatele bezpečnostních systémů a služeb

Vybrat firmu

FOR ARCH 2018: Příprava na průmyslovou revoluci

 

Securityagencies Revoluce číslo čtyři se blíží. Oblast stavebnictví bude jednou z těch, kterých se digitalizace dotkne nejvíc. A právě toto téma bude vlajkovou lodí mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH 2018. Ve dnech 18.–22. září se v PVA EXPO PRAHA budou odborníci i politici věnovat diskuzi k tématu Stavebnictví 4.0. Návštěvníci se seznámí s nejnovějšími trendy oboru, ale také projdou „Cestu za komfortem“.

Čtvrtá – digitální – průmyslová revoluce hýbe světem a Česko není výjimkou. Základní myšlenky pocházejí z roku 2011 a odhadují, že inteligentní systémy převezmou činnosti, které dosud vykonávali lidé. Jak virtuální realita, která nás vtáhne do iluzorního světa, tak rozšířená realita, která překrývá virtuální a skutečné prostředí, mohou ušetřit velkou část nákladů na výstavbu? S nimi lze výrazně zkrátit celý proces plánování a výstavby. Mohou rovněž zkvalitnit a zefektivnit správu budov.

Bezpečí, komfort a digitalizace

Securityagencies Čtvrtek 20. září je rezervován pro téma Chytrá a bezpečná domácnost, někdy prezentované jako brána do světa maximálního pohodlí. Dnes není problém mít domov pod kontrolou kdykoliv a odkudkoliv. Ale co zjednodušuje život? Kdy produkty, které myslí a konají za nás, skutečně šetří peníze, čas a energii? Důležitou a mnohdy zanedbávanou otázkou je také bezpečnost dat, domů a osob.

FOR ARCH bude ideální příležitostí položit si otázku, jaké systémy se nabízejí a co umožňují. Společnost Siemens uspořádá ve středu semináře na téma Digitalizace domácností. Účastníci se mohou těšit i na nové trendy v oblasti inteligentních domů – od doplnění standardní elektroinstalace o chytré prvky až po kompletní řešení pro různé typy budov. Ovládat, monitorovat a automatizovat lze všechny technologie v domě, a to od osvětlení přes vytápění, stínění, klimatizace až po zabezpečení. Například svítidla se dají naprogramovat tak, aby v průběhu dne poskytovala různou intenzitu světla i různou teplotu bílé barvy – což je další téma čtvrtečního doprovodného programu.

Program veletrhu FOR ARCH 2018

Úterý 18. září                     TECHNOLOGICKÉ FÓRUM: investice a technologie

Středa 19. září                   Wellness & SPA

Čtvrtek 20. září                 Chytrá a bezpečná domácnost

Pátek 21. září                    Den vytápění

Sobota 22. září                 Den stavby

Počet firem pro odeslání poptávky: 0Vyplnit poptávkuZavřít ×