Najděte nejlepšího dodavatele bezpečnostních systémů a služeb

Vybrat firmu

Detektory pohybu, které jsou pěkným i funkčním doplňkem interiéru

Nová řada detektorů pohybu spolupracující se systémem JABLOTRON 100 nabízí nejen nadčasový design, ale také možnost namontování na různá místa v interiéru.

Securityagencies

Na konečném vzhledu detektorů spolupracoval s firmou JABLOTRON renomovaný český designér Jan Tuček. Výsledkem je plně funkční detektor v minimalistickém provedení, který v sobě spojuje spolehlivou funkčnost s nadčasovým designem.

Securityagencies

Nová řada PIR detektorů vyniká také širokou škálou možností montáže. Kromě klasického umístění do rohu místnosti umožňuje montáž na plochu stěny pomocí držáku s estetickým rámečkem, díky němuž je možné detektor částečně zapustit do plochy stěny, aby co nejvíce splynul s interiérem. Řadu doplňuje také speciální kloubový držák, který lze uchytit na strop nebo na stěnu tam, kde detektor vyžaduje specifické natočení. Všechny typy montáže jsou vhodné pro zdivo i sádrokarton, samozřejmostí je možnost volby mezi bezdrátovou nebo sběrnicovou variantou.

Securityagencies

Čočka i rámeček k držáku do stěny jsou dostupné v bílé a šedé variantě. Verze s šedou čočkou navíc vykazuje zvýšenou odolnost vůči bílému světlu a výrazně tak redukuje možnost falešného poplachu.

Zdroj: www.jablotron.com

Počet firem pro odeslání poptávky: 0Vyplnit poptávkuZavřít ×