Najděte nejlepšího dodavatele bezpečnostních systémů a služeb

Vybrat firmu

Chytrý zámek na vašich dveřích ví, koho může pustit dovnitř

Váš soused marně loví klíče někde v útrobách batohu, zatímco vy si pohodlně otevřete dveře otiskem prstu. Že to je jako scéna ze sci-fi filmu? Ale kdepak. Dnes už je to realita. Díky chytrému zámku zapomeňte na klíče a k otevření dveří použijte chytrý telefon nebo jen otisk prstu.

Keys - 2251770 - 1920

Co je to ten chytrý zámek?

Spěcháte na autobus a nemůžete se, jak na potvoru, trefit do klíčové dírky, abyste mohli zamknout byt? Vracíte se z bujarého večírku a nemůžete se trefit klíčem do zámku? Jdete s košem a ejhle, průvan vám zabouchl klíče v bytě? Nevíte, jestli jste ráno vůbec zamkli? Takové starosti nechte za dveřmi. Chytrý zámek vám odemkne nové možnosti:

  • pohodlí – do domu či bytu s chytrým zámkem se dostanete pomocí vašeho chytrého telefonu, tabletu nebo čtečky otisků prstů, bezdrátové klávesnice nebo dálkového ovladače
  • bezpečí – chytrý zámek zamkne, jakmile zavřete dveře
  • kontrolu – ovládejte chytrý zámek přes chytrý telefon. Zamkněte nebo odemkněte kdykoliv, třeba z druhého konce světa.

Door - 1089560 - 1920

Chytrý zámek se hodí i na společné vchodové dveře

Jste pro, aby se dveře panelových domů na noc zamykaly? A jste si jistí, že rychle najdete klíče, abyste se dostali do bezpečí, až vám v noci třeba bude hořet za patami? Buďte v bezpečí tak jako tak. Díky funkci „zevnitř odemčeno, zvenku zamčeno“ nemusíte myslet na zamykání vchodových dveří. Ty se sami zamknou, jakmile se zabouchnou. Zároveň ale stačí vzít zevnitř za kliku a dveře se odemknou. 

Securityagencies

Dostanu i klíče?

Jedete na dovolenou a kytky vám bude zalévat sousedka? Tak to potřebuje „klíče“. Ale místo těch klasických, co cinkají, třeba ty virtuální, v aplikaci v chytrém telefonu. Aplikace chytrého zámku umožňuje majiteli bytu přidělovat dočasný přístup, ale zároveň sousedce vstup do bytu, než se vrátíte z dovolené. Jak to funguje? Jednoduše. Smartphone předá zámku pomocí bluetooth informaci, že má dveře otevřít. Zámek můžete připojit i na Wi-Fi a díky tomu mít na dálku přehled o tom, jak pečlivě sousedka zalévá. Zámek vám dá vědět emailem, že dveře byly tehdy a tehdy otevřeny.

Vyměňte „hloupý“ zámek za pohodlné a chytré zabezpečení vašeho domu či bytu. Udělejte z vašich dveří chytré dveře, které ví, koho pouští dovnitř.

Počet firem pro odeslání poptávky: 0Vyplnit poptávkuZavřít ×