Najděte nejlepšího dodavatele bezpečnostních systémů a služeb

Vybrat firmu

Bezpečnostní agentura SECURITAS ČR se zúčastnila ARMY TESTU v Chrudimi

Army - test - 24 Test je určen pro všechny, kteří chtějí zjistit, kde jsou jejich limity a zda by dokázal splnit náročné podmínky pro vstup do Armády ČR. Bezpečnostní agentura SECURITAS ČR se testu zúčastnila jako zakládající člen a sponzor těchto akcí. Do ARMY TESTU se přitom může přihlásit kdokoli. Školy, firmy, kluby i jednotlivci.

Úkolem je splnit 5 soutěžních disciplín, které jsou hodnoceny známkou 1-3, jako ve škole, kdy se v závěru hodnocení sčítá. Ti nejlepší si tak v závěru testu odnášejí hodnocení s číslem 5. Základem je projít zkouškami a hodnocením jako v Armádě ČR, přičemž jednotlivé disciplíny a samotné hodnocení jsou přizpůsobeny i pro účastníky ve věku 6-15 let. Ti starší mají limity nastaveny výš a musí prokázat dobrou fyzickou kondici, podobně jako vojáci v armádě. Mezi disciplínami se objevila například výdrž ve visu, ve shybu, leh-sedy, běh, kliky, dřepy čelem ke zdi nebo shyby.

Věděli jste například, že normou v leh-sedech za 1 minutu hodnocenou jako „výtečně“ pro vojáky ve věku 18–30 let je 52 leh-sedů? Pro vojákyně ve věku 18–25 let je to pak 45 leh-sedů.

Počet firem pro odeslání poptávky: 0Vyplnit poptávkuZavřít ×